Kısaca DERNEKWEB

Türkiye’nin lider STK yönetim sistemi olarak,2014’den beri yüzlerce saygın sivil toplum kuruluşu ve milyonlarca dernek üye ve bağışçısına hizmet veriyoruz. Üye yönetiminden, online aidat ve bağış yönetimine kadar sivil toplum kuruluşunuz için ihtiyaç duyduğu tüm özellikler tek platformda sizi bekliyor.

STK Yöneticileri, iş geliştirme uzmanları, sektör profesyonelleri ve deneyimli mühendislerin oluşturduğu bir ekip tarafından DernekWeb'i geliştiriyor ve büyütüyoruz. %100 yerli ve milli bir teknoloji girişimi olarak en ileri sivil toplum kurulu yönetim ve denetim araçlarını dünyaya sunuyoruz.

20 yılı aşkın süredir yazılım, danışmanlık ve belgelendirme sektöründe hizmet vererek, dernek, vakıf, sendika vb. STK ve kurumların iş süreçlerini ve yönetimini kolaylaştıran sınırsız bilgi güvenliği ile işlemleri online olarak kontrol ve takip edebilmenizi sağlayan sistemler üretiyor, dijital dönüşümünüze destek oluyoruz