arrow_back
Bizimle İrtibat Kurun

Telefon : +90 (850) 311 51 42

Demo talebinde bulunmak için veya her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazın.

Dernek Web Sitesi Uzantısı Dernekler Hangi alan Adını Almalı?

Dernek Web Sitesi Uzantısı Dernekler Hangi alan Adını Almalı?

  • DernekWeb
  • Dernekweb
  • Aralık 14, 2022

Dernek Web Sitesi Uzantısı Dernekler Hangi alan Adını Almalı? gibi soruların cevaplarını bu yazımızda detaylı olarak öğrenebileceksiniz. DernekWeb olarak burada alınması gereken alan adı (domain) süreçlerinin hepsini sizlerin talebi doğrultusunda kar gütmeden yönetmekteyiz ve dilediğiniz doğrultuda gerekli işlemleri sağlamaktayız.

Dernek Web Sitesi Uzantısı

Dernek web sitesi uzantısı, bir derneğin web sitesinin adresinde kullanılan bir uzantıdır. Örneğin, "dernekadı.org" gibi. Bu uzantı genellikle dernekler, sivil toplum kuruluşları ve benzeri kurumlar için kullanılır. Bu uzantılar, web sitelerinin bir dernek tarafından işletildiğini ve bu derneğin amaçlarına uygun bir şekilde yönetildiğini gösterir..ORG Domain Uzantısı

Org. domain uzantısı

bir dernek veya sivil toplum kuruluşu tarafından kullanılan bir web sitesi uzantısıdır. Bu uzantı, web sitesinin bir dernek tarafından işletildiğini ve bu derneğin amaçlarına uygun bir şekilde yönetildiğini gösterir. Bu uzantı genellikle dernekler, sivil toplum kuruluşları ve benzeri kurumlar için kullanılır. Kullanım nedenleri arasında, bu uzantının dernekler ve sivil toplum kuruluşları için uygun bir seçenek olduğu ve bu kurumların amaçlarına uygun bir şekilde yönetildiğini gösterdiği için tercih edilebilir. Ayrıca, bu uzantının kurallara uygun bir şekilde kullanıldığından emin olunabilir.

.Org Hangi Alanlarda Kullanılır?

Org, bir domain adı uzantısı olarak da kullanılabilir. Bu uzantı, genellikle non-profit kuruluşlar, organizasyonlar veya topluluklar tarafından kullanılır. Örneğin, bir yardım kuruluşu ya da bir topluluk grubunun web sitesi için org uzantılı bir domain adı kullanılabilir. Domain adı uzantıları, bir web sitesinin ne tür bir kuruluş tarafından yönetildiğini belirtir ve ziyaretçilere bilgi verir.

.ORG uzantılı site nasıl alınır?

Bizler DernekWeb olarak sizlere özel olarak tüm işlemleri tarafımızca sağlayıp sizlere teslim edebiliriz ama eğer bu noktada kendiniz alacak iseniz sizlere detaylı olarak domainin nasıl alındığına dair bilgi verelim. Org uzantılı bir domain adı almak için bir domain adı kaydı yaptırmanız gerekmektedir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için bir domain adı kaydı hizmeti sağlayıcısına (Registrar) başvurmanız gerekecektir. Domain adı kaydı hizmeti sağlayıcıları, genellikle bir domain adının mevcut olup olmadığını kontrol eder ve eğer mevcut değilse sizin için kaydeder. Domain adı kaydı yaptırmanın birçok yolu vardır ve genellikle internet üzerinden yapılabilir. Domain adı kaydı yaptırdıktan sonra, domain adınızı bir web sitesi oluşturmak için kullanabilirsiniz.

ORG.TR Domain Uzantısı

org.tr domaini, Türkiye'de kurulu bir dernek veya sivil toplum kuruluşu tarafından kullanılan bir web sitesi uzantısıdır. Bu uzantı, web sitesinin bir dernek tarafından işletildiğini ve bu derneğin amaçlarına uygun bir şekilde yönetildiğini gösterir. Bu uzantının kullanımı, dernekler ve sivil toplum kuruluşları tarafından belirli kurallara uygun bir şekilde gerçekleştirilir.

Bizler DernekWeb Yazılımı kullanan müşterilerimize öncelikle Org.tr eğer uluslararası bir dernek ise .Org domainini önermekteyiz. burada ki işlemleri sağlarken bizimle iletişime geçmeniz ve detaylı bilgi almanız sizlere maliyet olarak daha uygun fiyatlar ile domain (alan adı) almanızı sağlayacaktır. Bizler ile iletişime geçen müşterilerimize tarafımıza kar gütmeden bu işlemi sağlayabileceğimizi ve online olarak satın alımlarınızın yüzde 40 daha uygun fiyatlar ile alabileceğimizi söylemekteyiz burada ki süreci tamamiyle tarafımızca yönetmemizi daha sağlıklı bulmakla birlikte bu konularda sizleri hiç yormadan işlem sağlamaktayız. Kısacası Dernek Web Sitesi Uzantısı Dernekler Hangi alan Adını Almalı? Sorusunun cevabını bizler org.tr ve .Org olarak vermekteyiz.

DernekWeb
Dernekweb - Profesyonel Dernek Web Sitesi Dernek Yönetim Yazılımı

Türkiye'nin Tercihi Dernek Web Sitesi. Dernek, STK, Belediye, Sendika ve Vakıflar İçin Gereken Tüm Sayfalar. Kolayca Yönetin, Türkçe Yönetim Paneli, Kolay Kullanım Özellikleri ile hizmet vermekteyiz.