arrow_back
Bizimle İrtibat Kurun

Telefon : +90 (850) 311 51 42

Demo talebinde bulunmak için veya her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazın.

Dernek Danışmanlığı Nedir?

Dernek Danışmanlığı Nedir?

  • DernekWeb
  • Dernekweb
  • Ekim 05, 2022

Dernek Danışmanlığı Nedir ?

 Dernek kurulurken’ ki  süreçte  yanınızda bulunan ve size her alanda yardımda bulunan kişilere danışman denir. Peki dernek kuruluş sürecinde neler olur ve nasıl ilerler ne gibi zorlukları vardır. Tıpkı bilinçli bir kişi gibi dernek danışmanlarını da alanlarında deneyimli yetenekli ve defalarca bir derneğin temellerini atmış insanlar olmaları gerekmektedir. Siz de faaliyetlerinizi düzenli ve güzel kusursuz bir şekilde ilerletebileceğiniz  bir derneğiniz olsun istiyorsanız mutlaka bir danışmana ihtiyacınız olacaktır.

İdari Danışmanlık Hizmetleri, derneklerin kuruluş süreçlerinde ilerlemelerinde ve adım adım yol kat etmenizde yanınızda olacaktır. Güzel ve ciddi bir titizlikle tüm çalışmaları yöneterek sorunsuz bir şekilde derneğinizi kurabilmeniz için yardım edecektir. Hata hissenizi sıfıra indirmek ve tüm emeklerinizin yarıda kalmaması için mutlaka danışmanlık hizmeti almanızda fayda olacaktır.

Dernek danışmanlığı esnasında danışmanınız ile sürekli birbirinizden haberdar olmanız ise sizin için büyük bir avantaj olacaktır. Böylece istediğiniz her soruya açıklık getirebileceksiniz, istediğiniz yerde müdahale edebilir ve içinize sinecek güzel bir dernek oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Dernek işlerinin yürütülmesi için bir ofis ihtiyacı vardır. Bu ofis ihtiyacı karşılandıktan sonra dernek kurulma sürecinde adımlar atmak için bir danışmanlık hizmeti almak çok önemlidir. Derneğin sağlam temeller üzerinde kurulmasını sağlar.

Kimler Dernek Kurabilir?

Fiil ehliyetine sahip olan gerçek ya da tüzel kişilerin özel izin almadan dernek kurma hakkı vardır. Kanuna göre, bu geçerli iken çocuklarda 15 yaş sınırlamasını uygularlar. 15 yaşını doldurduktan sonra yasal temsilcilerden alınan belirli yetkiler doğrultusunda dernek kurulmak mümkündür.

Dernek Kuruluşları

Bir meslek olarak görülen dernekler ve cemiyetler, vakıflar, sivil toplum kuruluşlarını da birlikte kapsar. Sektör içerisinde büyük bir öneme sahip olan dernek danışmanlık hizmetleri, bir derneğin topluma doğru hizmet amacını sunar. Bu amaç beraberinde en başından en sonuna kadar derneğin alt yapısında kademe kademe yer edinir.

DernekWeb
Dernekweb - Profesyonel Dernek Web Sitesi Dernek Yönetim Yazılımı

Türkiye'nin Tercihi Dernek Web Sitesi. Dernek, STK, Belediye, Sendika ve Vakıflar İçin Gereken Tüm Sayfalar. Kolayca Yönetin, Türkçe Yönetim Paneli, Kolay Kullanım Özellikleri ile hizmet vermekteyiz.

Son yazılar