Bağış Web Sitesi
Bağış Hazır Web Sitesi ile birlikte dilediğiniz gibi online bağış alabilir ve bağış yapan kişileri detaylı olarak görüntüleyebilirsiniz. Hazır Bağış Web Sitesini satın almak için bizimle iletişime geçin.

Bağış Web Sitesi Dernek Yazılımı Genel Özellikler

Bir bağış sitesinden almak istediğiniz verim nedir? bu sorunun cevabını bizler DernekWeb olarak yazılımı yaptıktan sonra cevap vermeye karar verdik. Diğer 5 tasarımdan daha farklı olan Bağış Hazır Web Sitesi tamamen bağış alan vakıflara ve dini derneklere yönelik yapılmış olup istisnasız her alanı basit bir şekilde bağış ödemesine yönlendirebilecek şekilde tasarlandı.

Arama Motoru Optimizasyonu(SEO)

• SEO ve SERP Uyumlu, Google, Yandex vb. Arama Motorlarında Üst Sıralarda Yer Alma

Bağış Web Sitesinin yönetim panelinde sizlere özel seo ayarlamaları yapabileceğiniz alanlar bırakarak bu sayede dilediğiniz gibi başlığı farklı linkleri farklı şekilde çalışmalar yapabilirsiniz.

Ödeme Entegrasyonları

Güvenli Bağış Sayfaları ile Hazır Bağış Web sitenizde 3 farklı ödeme entegrasyonu bulunmaktadır dilediğiniz gibi Türkiye'nin en güvenli ve düşük komisyon oranları ile istediğiniz farklı firmalar ile çalışabilirsiniz.

• Paytr
  • İyzico
  • Paratika

Bağış Sonrası Özelleştirilebilir SMS gönderimi

Üye, Bağışçı ve Gönüllü Yönetimi (CRM)

Bağış Hazır Web Sitesi ile birlikte üyelik ve gönüllü ol formlarıyla birlikte sizlere gönül verecek kişileri bulabilirsiniz. bağış yapacak olan kişilerin yönetim paneli içerisinde yapmak istedikleri tutarları ve ödenip ödenmediğine dair bilgi alabilirsiniz. Kredi Kartı, Havale veya Nakit Olarak Aidat Alma ve Aidat Takibi yapabilirsiniz

Kredi Kartı, Havale veya Nakit Olarak Aidat Alma ve Aidat Takibi

Bağış Yazılımı ile Üye aidat yönetimi ile birlikte seçeceğiniz üyelere veya tüm üyelerinize otomatik olarak aidat tanımlaması yapabilir ve online bir şekilde giriş yaparak kredi kartı ile ödeme yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Sınırsız Bağış Kampanyası

Bağış önceliklerinizin farkındayız ve bu konuda sizlere sınırsız alanla birlikte bağış kategorilendirme özelliğini geliştirdiğimizi duyurmak isteriz.

Günlük Yedekleme

verileriniz günlük yedekleme işlemine tabi olmakla birlikte DernekWeb sunucuları tamamen paylaşımsız olan özel sunucularımızda yer almaktadır. iki farklı sunucu alanımızda birini ana sunucu olarak kullanırken diğerini sadece yedekleme işlemi sırasında aktif hale getirmekteyiz.

Sınırsız Dil Seçeneği
Dernekweb Bağış Hazır Web sitesi özelliklerinden biriside aktif olarak sınırsız dil seçeneği ile birlikte sitenizi istediğiniz dillerde kullanabilme özelliği. Yönetim panelinde bulunan dil çeviri yönetimi sayfası ile birlikte istediğiniz dillerde çalışmalar yapabilirsiniz

Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet vb. Tüm Cihazlar ile Uyumlu Mobil Responsive Tasarım

DernekWeb - Hazır Bağış Web Sitesi %100 mobil uyumlu olmakla birlikte bilgisayarlarınızın boyutlarına göre responsive tasarım sunar.

Sınırsız Kategori, Alt Kategori ve Sınırsız Sayfa, Alt Sayfa Oluşturma

• Sınırsız Haber, Duyuru, Etkinlik ve Faaliyet Ekleme
  • Sınırsız İlan Ekleme Sistemi
  • Sınırsız İhale Ekleme Sistemi
  • Köşe Yazarları ve Köşe Yazıları Ekleme
  • Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Gibi Kurul Sayfaları Ekleme
  • Tüzük ve Tarihçe Sayfaları Ekleme
  • Üyelik Sistemi İle Üyelere Özel Sayfalar Ekleme
  • Sınırsız Resim, Fotoğraf ve Video Galerileri Ekleme
  • Burs Başvuru, Staj Başvuru vb. Başvuru Formları Oluşturma
  • Hazır Reklam ve Sponsor Ekleme Alanları
  • Google Haritalar ile Konum Ekleme Özelliği Olan İletişim Sayfası
  • Whatsapp Canlı Destek Sayfası

Size Ait Mail Hesapları Oluşturma

Bağış Web Sitesi paketi içerisinde ücretsiz mail hizmeti sağlanmaktadır. Talep etmiş olduğunuz açılacak olan mailleri bizlere destek talebi ile iletmeniz yeterli olmakla birlikte tarafınıza hızlı geri dönüş sağlayıp gerekli bilgileri göndermekteyiz.

Kolay Yönetilebilir ve Türkçe Yönetim Paneli

• Site Renklerini Değiştirebilme
  • Site Header ve Logo Yerleşimini Değiştirebilme
  • Üyelerinizin Bilgi Paylaşımı Yapabilecekleri Forum Özelliği