Ücretsiz Dernek Logosu

Ücretsiz Dernek Logosu

Daha önce DernekWeb'i Duymamış olabilirsiniz sizlere kısaca kim olduğumuzu anlatmak isteriz. DernekWeb olarak 500'e yakın referansımız ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarına Derneklere, Sendikalara, Vakıflara ve Federasyonlara Dijital Hizmet vermekteyiz bu hizmetlerimizi aşağıda sizler için yazıyoruz.
1- Dernek Sitesi

2- Kurumsal Kimlik Çalışmaları (Logo, Kartvizit vb.)

3- Dernek Danışmanlığı

2022 Yılı İtibariyle Sizlere Özel Sivil Toplum Kuruluşlarını Desteklemek Amacıyla Ücretsiz Dernek Logosu Çalışması yapmaya karar verdik bizlere 0850 311 51 42 adlı numaradan ulaşarak logo sahibi olabilirsiniz.