arrow_back
Bizimle İrtibat Kurun

Telefon : +90 (850) 311 51 42

Demo talebinde bulunmak için veya her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazın.

Köy Sitesi Hazır Köy Sitesi

Köy Sitesi Hazır Köy Sitesi

  • DernekWeb
  • Dernekweb
  • Ekim 05, 2022

Dernek Köy Sitesi


Köy Dernek Web sitesi tasarımı nasıl yapılır sorusunun en açıklayıcı noktalarından birisine değinmek isteriz. Çünkü Dernek web sitesi kurulumu konusunda yazılan içeriklerin tümü teknik altyapıdan bahseder ve anlatımı eksik olmaktadır. Sizler için köy sitesi kurmak için nelere ihtiyacınızın olduğu köy sitesi kurmanın ne kadar basit olduğunu hızlı ve basit bir şekilde anlatacağız.
Köy sitesi nasıl oluşturulur ?
Köyünüze ait bir web sitesini kurarken bizlerden destek almanız ve süreci daha hızlandırmanız için önemlidir. Düşük maliyetlerle birlikte basit bir şekilde köy sitenizi hayata geçirebiliyoruz. Sonraki süreçte 7/24 destek alabileceğiniz bir firma ile çalışmak istemez miydiniz? Evet yanlış duymadınız DernekWeb ile birlikte sınırsız destek ve geliştirme alabilirsiniz.
Web sitenizi güncellerken bilgisayarınıza herhangi bir program kurmanıza gerek yoktur. Veya resim eklerken resim boyutlandırmaya gerek yok. Sadece resmi sürükleyerek yada seç deyip bilgisayarınızdan seçtiğinizde sistem kendisi boyutlandırmayı yapmaktadır.
Köy dernek sitelerinin kurulması için herhangi bir izin veya resmi prosödüre gerek yoktur. Ama eğer talep doğrultusunda tr alan adı almak istiyorsanız dernek tüzüğünüzün ve alan adı tahsis formunuzu Türkiye Cumhuriyeti Resmi Makamlarına iletmeniz gerekmektedir.

"tr" uzantılı domain alımlarında size vereceğimiz formu doldurarak kaşe imzalı şekilde ve dernek tüzüğünüzün ilk üç sayfası ile son sayfalarının taranarak bize göndermeniz halinde Köy web siteniz yayına girmektedir. Eğer tr uzantılı değilde sadece Com veya Org isimlerini alacaksanız herhangi bir evrak veya prosödüre gerek olmayıp hemen köy siteniz devreye girmektedir.


Köy Sitesi Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir ?


Köy sitesi alırken öncellikle firmanızın güvenirliği önemlidir. Daha sonra örnek demonun size uygunluğu, tasarımın kullanıcı odaklı olması kolay arayüz ve kolay yönetim paneli olması gerekiyor. Gelişmiş Modern tasarımlara ihtiyacınızın olduğunu unutmayın bu bağlamda mobil uyumlu insanların kolayca giriş sağlayabileceği bir web sitesi olmalıdır. Sitenizin hızı oldukça iyi olmalıdır ki insanlar giriş sağlamakta zorlanmasın. Haberleriniz, duyurularınız ve diğer tüm bölümleriniz köy sitenize ait tüm içerikleri rahatlıkla erişim sağlayabilmeleri için önemlidir.
Site siparişinizden sonra size sunacağı teknik destek, yedekleme bakım hizmetinin garantisini vermesi gerekiyor.


Köy Dernek Üye Aidat Takip Programı


Köy Sitesi için üyelerinizn aidat takiplerinizi rahatlıkla yapabilme fırsatını DernekWeb ile anlayabileceksiniz.
Üye ye borç bildirimi kolay sağlanması gerekiyor.
Dernek Federasyonlar için çıkardığımız üye aidat takip yazılımı ile web sitenizde üyelerinizi ikiye ayırabilir resmi ve site üyeleri diye, resmi üyelerinizin yıllar itibari ile aidatlarını girebilir, üyenizde aidat borcunu web siteniz üzerinden online olarak görebilirsiniz ve rahatlıkla işlem sağlayabilirsiniz


Köy Sitenize Resim ve yazı ekleme


Köy Sitenize resim eklemenizin önemi biliyoruz basit bir şekilde hiçbir program gerekmeden sürükle mantığıyla rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Siz sadece bilgisayarınızdaki Resmi seç deyip ekle dediğinizde resim web sitenize eklenmekte.. Resmi küçültme büyültme boyutlandırma gibi işlemler yönetim paneliniz kendisi yapmakta sizi bu yorucu işlemlerden kurtarmaktadır.
Kısacası Köy siteniz için en iyisi olmakla birlikte sizlere sunmuş olduğumuz fırsatlarda bir köy sitesini rahatlıkla tamamlayabilecek ve anlaşılabilir olacak şekle getirmekteyiz. Online bir şekilde aidat alarak yurt dışında yaşayan hemşerilerinizin ödemelerini rahatlıkla alabilirsiniz. Sınırsız bölüm hakkınız ile cenazelerimizden tutun dilediğiniz tüm bölümleri açarak işlemleri rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

Köy Sitesi Açarken En Önemli Hususlar

Destek: DernekWeb ile birlikte destek süreçlerinizi 7/24 karşılamaktayız karşılaştığınız problemler ve iyileştirmeler için bizimle iletişime geçmeniz yeterli

Köy Sitesi Mobil Uyumlu: Köy Siteniz Mobil Uyumlu olarak çalışır bu sayede kişiler telefonuyla köyünüze ait haberleri ve diğer detayları inceleyebilir.
Köy Siteniz Benzersiz ve modern bir tasarım olsun istiyorsanız bizimle iletişime geçerek hızlı bir şekilde köy sitenizi aktif edebilirsiniz.

DernekWeb
Dernekweb - Profesyonel Dernek Web Sitesi Dernek Yönetim Yazılımı

Türkiye'nin Tercihi Dernek Web Sitesi. Dernek, STK, Belediye, Sendika ve Vakıflar İçin Gereken Tüm Sayfalar. Kolayca Yönetin, Türkçe Yönetim Paneli, Kolay Kullanım Özellikleri ile hizmet vermekteyiz.

Son yazılar