arrow_back
Bizimle İrtibat Kurun

Telefon : +90 (850) 311 51 42

Demo talebinde bulunmak için veya her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazın.

Hazır Dernek Sitesi Paketleri

Hazır Dernek Sitesi Paketleri

  • DernekWeb
  • Dernekweb
  • Ekim 05, 2022

Merhaba, size küçük bir sır vereceğim: Müthiş bir Dernek sitesini hak ediyorsunuz. 5 Farklı Hazır Dernek Sitesi Seçeneklerinden dilediğinizi seçerek sitenizi oluşturabilirsiniz.

Kar amacı gütmeyen bir dernek veya vakıfsanız ve kendi sitenizi istiyorsanız İnternette kendinizi tanıtmak ve operasyonlarınızı artırmak için kendi sitenizin olması gerekir. Hazır olmayan tamamiyle sizlere özel olan çalışmalar hem maliyet hem de zaman noktasında problem yaratırken hazır dernek sitesi paketleriyle birlikte profesyonel dernek sitenizi basit bir şekilde kurabilirsiniz

Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak, web sitenizin başarısı hayati önem taşımaktadır. Son zamanlarda hayır kurumları ve kuruluşların çevrimiçi varlıklarını oluşturması zorunlu hale geldi

Profesyonel düzeyde kurumsal web siteleri eskiden bir servete mal oluyordu ama artık öyle değil. Özelleştirilebilir premium hazır dernek paketleri ile artık kolayca hazırlanıp web sitenizi aktif hale getirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçip satın alımı gerçekleştirmek

İhtiyacınız olan hazır dernek sitesini mobil uygulama ile birlikte sadece 699 Tl’ye satın alabilirsiniz.

 

BENZERSİZ TASARIMLAR

Şimdiye kadarki tüm sistemlerden farklı özellikler ve modern tasarımıyla DernekWeb yazılımında yüzlerce sayfa ve onlarca özel modül bulunmaktadır.

TÜM CİHAZLARLA UYUMLU

Responsive tasarımı sayesinde tüm cihazlarla uyumlu, sorunsuz görünüm. Web sitenizi, üyelerinizi ve bağışçılarınızı yönetmek için gerekli tüm ayarlar, kolay kullanım, benzersiz uygulamalar. Sitenize eksiksiz bir şekilde hakim olun ve yönetin.

DERNEĞİNİZE ÖZEL MOBİL UYGULAMA

Derneğinize Özel Mobil Uygulamanız Android ve IOS Platformlarında Hazır DERNEKWEB diye Google play store ve app store de aratarak ulaşabilirsiniz

YÖNETİM PANELİ DESTEĞİ

Üyelerinizi, bağışçılarınızı, gönüllülerinizi ve web sitenizi yönetmek için gerekli tüm ayarlar, kolay kullanım, benzersiz uygulamalar. Sitenize eksiksiz bir şekilde hakim olun ve yönetin.

GÜVENLİ BAĞIŞ YÖNETİMİ

DernekWeb bağış yönetimi sistemiyle bağış alabilir, bağışları raporlayabilirsiniz. Bağış sayfalarınızı kurumunuz için özelleştirilebilir, farklı dil ve para birimleriyle kullanabilirsiniz.

 

 

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ

DernekWeb içerik yönetim sistemi ile, sınırsız sayıda kategori oluşturabilir; etkinlik, haber, duyuru, ilan, ihale ve faaliyetleriniz için istediğiniz kadar içerik girebilirsiniz.

Canlı webinarlar düzenleyebilir, derneğinize ait fotoğraf ve videoları paylaşabilirsiniz. Dilerseniz sitenize Köşe Yazarları ekleyebilir, yazarlarınızın yazılarını yayınlayabilirsiniz.

ONLİNE AİDAT YÖNETİMİ

DernekWeb üyelik aidat takip ve tahsilatı sistemiyle üyeler otomatik borçlandırılıp, aidat takibi yapabilirsiniz. Üyeleriniz aidatlarını kredi kartı, havale veya nakit olarak sistem üzerinden online olarak ödeyebilirler.

ÜYE, BAĞIŞÇI ve GÖNÜLLÜ YÖNETİMİ

DernekWeb CRM sistemiyle tüm kişi ve kurumları tek panelden takip edip raporlayabilir, üye bilgilerini her zaman güncel tutabilirsiniz. Online üye kayıt formu, burs veya diğer başvuru formlarını DernekWeb ile oluşturun. Başvuruları tek panelden yönetin. Üyelerinize sistem üzerinden bildirimler gönderin.

TOPLU E-POSTA VE SMS GÖNDERİMİ

İster otomatik aidat borcu hatırlatması, ister kişiye özel doğum günü kutlaması için tüm gönderileriniz DernekWeb ile çok kolay. Tüm üyelerinize toplu olarak veya sadece seçtiğiniz üyelere mail ve sms gönderebilirsiniz. Özel gün ve haftalar için hazırladığınız tema ve şablonları, mail kampanyalarınızda kullanabilirsiniz.

ÜCRETSİZ GÜNCELLEME

Sunucularımızda Bulunan Sitelerinize Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme

VERİ GÜVENLİĞİ VE UYUMLULUK

DernekWeb yazılımı DERBİS, İYS ve KVKK uyumludur. Dernek programınızda üye, bağışçı ve ödeme bilgileri uluslararası güvenlik standartlarında korunur. Güvenlik her zaman birinci önceliğimizdir.

ÜCRETSİZ DESTEK

Hazır dernek siteniz ile alakalı desteklerin hepsi hızlı bir şekilde yanıtlanır. Yönetim paneli içerisinde bulunan destek bölümünden yazarak hızlı bir şekilde destek alabilirsiniz.

Kar Amacı gütmeyen kuruluşlarınız için web sitesi dizayn ediyoruz! Dernekweb ile web geliştirmenin teknik yönleriyle ilgilenmek zorunda değilsiniz yapacağınız tek şey içeriklerinizi girmek olacak. Hazır dernek sitelerimiz mobil uyumlu olup dilediğiniz her cihazdan görüntüleyebilirsiniz.

Hemen Bizimle iletişime geçerek hazır dernek sitenizi hemen aktif hale getirebilirsiniz

DernekWeb
Dernekweb - Profesyonel Dernek Web Sitesi Dernek Yönetim Yazılımı

Türkiye'nin Tercihi Dernek Web Sitesi. Dernek, STK, Belediye, Sendika ve Vakıflar İçin Gereken Tüm Sayfalar. Kolayca Yönetin, Türkçe Yönetim Paneli, Kolay Kullanım Özellikleri ile hizmet vermekteyiz.

Son yazılar