arrow_back
Bizimle İrtibat Kurun

Telefon : +90 (850) 311 51 42

Demo talebinde bulunmak için veya her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazın.

Dernek Sitesi Yaptırmak 2022

Dernek Sitesi Yaptırmak 2022

  • DernekWeb
  • Dernekweb
  • Ekim 05, 2022

Dernek Sitesi Yaptırmak 2022 yazısı ile birlikte dernek sitesi nasıl kurulur? Hazır dernek sitesi avantajları nelerdir gibi sorularınızın cevaplarını tüm detaylarıyla birlikte öğreneceksiniz. eğer dernek sitesi yaptırmak istiyorsanız ve bu yazıya denk geldiyseniz şanslısınız Dernek Web Sitesi Nasıl Yapılır? Ne kadara mal olur? ne kadar sürer? gibi soruları bırakmanın zamanı geldi tüm cevapları almak için doğru yerdesiniz. Dernekweb'de müşterilerimizin dernekleri için oluşturdukları web sitelerinden %100 memnun kalmalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm web sitelerimizde sınırsız içerik tamamen özelleştirilmiş sayfalar ile birlikte Dernekweb'in tadını çıkartın

İhtiyacınız Olan Dernek, Sendika, Belediye, Vakıf Web Sitesi Yazılımı ve Mobil Uygulama, Şimdi Sadece 699 TL kampanyası ile birlikte siz dernek yöneticilerine en uygun fiyatlandırmalarla hizmet vermeye devam ediyoruz.  

Bir dernek sitesinde olması gerekenler nelerdir?

  • * Toplu E-posta ve Sms gönderimi
  • * Bağış Yönetimi
  • * Aidat Yönetimi
  • * Yönetim Paneli Desteği
  • * Haberlerinizin duyurularınızın yayınlanabileceği alanlar
  • * Kurumsal Destek
  • * Sınırsız Dil Seçeneği

bunların hepsini karşılayan hazır dernek sitesine hemen başlayabilirsiniz. Şimdiye Kadarki tüm sistemlerden farklı özellikler ve modern tasarımlarıyla Dernekweb Yazılımında yüzlerce sayfa ve onlarca özel modül bulunmaktadır Web sitenizi üyelerinizi ve bağışçılarınızı yönetmek için gerekli tüm ayarlar kolay kullanım benzersiz uygulamalar ile sitenize hakim olun ve yönetin

Tüm Cihazlarla Uyumlu

Web siteniz tüm cihazlarda kullanıma hazır" Yenilikçi Teknolojimiz, sunucularınızın gücünü ve hızını kullanarak istediğiniz her türlü farklı içeriği hızlı ve sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilmenizi sağlar Aynı zamanda, platformumuzu kullanarak tüm kontrol panellerine, uygulamalara ve programlara erişebileceksiniz. Sonuç, Elde Edebileceğiniz, kullanabileceğiniz özelliklerle dolu güzel bir site olacaktır. O halde arkanıza yaslanın, rahatlayın ve bırakın işi Hazır Dernek Sitesi sizin yerinize yapsın."
 
Yönetim Paneli Desteği
Yönetim paneli desteği sayesinde almış olduğunuz bağışları aidatların hepsini basit bir şekilde görebilirsiniz. sitenizin renk ayarlarından, sitenizin logosuna kadar rahat bir şekilde değişiklik sağlayabilirsiniz.
 
Güvenli Bağış Yönetimi
Hazır Dernek Sitesi olan dernekweb yazılımı kullanarak derneğinize yeni fonlar getirebilirsiniz. güvenli bağış yönetimi ile birlikte kredi kartları kayıt altına alınmadan bağış yapmak isteyen kişiler rahatlıkla ve basit bir şekilde bağış yapabilirler.
 
Kısacası 2022 Yılında dernek sitesi kurmak istiyorsanız bizleri tercih ederek basit bir şekilde online bağışlarınızı alabileceğiniz aidat kayıtlarını tutabileceğiniz bir sistemi tercih edebilirsiniz. bizlerle iletişime geçerek 2 saat içerisinde gerekli kurulumu yapıp bağış almaya başlayabilirsiniz.
DernekWeb
Dernekweb - Profesyonel Dernek Web Sitesi Dernek Yönetim Yazılımı

Türkiye'nin Tercihi Dernek Web Sitesi. Dernek, STK, Belediye, Sendika ve Vakıflar İçin Gereken Tüm Sayfalar. Kolayca Yönetin, Türkçe Yönetim Paneli, Kolay Kullanım Özellikleri ile hizmet vermekteyiz.

Son yazılar