Dernek Sitesi Örnekleri

Dünya’nın Lider Sivil Toplum Kuruluşu Yönetim ve Web sistemi olarak 2014 yılından beri faaliyet vermekteyiz. Kurulduğu ilk günden beri binlerce üye ve onlarca Sivil Toplum Kuruluşuna hizmet veren dernekweb sizler için kolay kullanım sağlayan yönetim panelli bir web sitesi inşaa ediyor.

%100 Yerli ve milli bir teknoloji girişi olan DernekWeb, Stk Yöneticileri, iş geliştirme uzmanları ve sektörün profesyonellerine hizmet vermekten gurur duyuyor.

Dernekweb Olarak Dernek Sitesi Örneklerimizi aşağıda sizlere detaylı bir şekilde aktaracağız ama ondan önce bir dernek sitesi nasıl olmalaı dernek sitesi örnekleri ile birlikte neler yapabileceğimize göz gezdirelim.

Yönetim Paneli Desteği

Dernek Sitenizin Yönetim Paneli desteği olmasıyla birlikte derneğinizin web sitesini rahatlıklıka yönetebileceğiniz bir sistem olmalı sitenizin renk ayarlarından sitenizin tüm alanlarını DernekWeb ile birlikte değiştirebilirsiniz.

Tüm Cihazlarla Uyumlu

DernekWeb Responsive tasarımı ile birlikte kullanıcılarınıza en iyi deneyimi sunun. Dernek Sitesi ile birlikte telefonunuzdan, Tabletinizden ve Bilgisayarınızdan Rahatlıkla giriş sağlayabilirsiniz.

Dernek Sitesi Örnekleri

Derneklere Özel Dernek Yazılımı

Derneklere özel tasarımımız dernekler için haberler, duyurular ve etkinlikler vb. yazılarını paylaşabileceği ve ön planda tutabileceği bir sistem.
Dernek Sitesi

Sendika ve Birliklere Özel Dernek Yazılımı

Sendika ve Birliklere Özel Dernek Yazılımımız ise yayın organları aktif olarak kullanan basında biz gibi alanları kullanan ve alt kuruluşları olan sendika ve birliklere aktif olarak en çok önerdiğimiz tasarımımızdır. Sendika ve birliklere özel yazılımımız ile birlikte şubeleşme mantığını aktif hale getirerek yazılımınızı Sivil Toplum Kuruluşuna özel olarak ayarlayabilirsiniz

Sendika ve Birlik Sitesi

Belediyelere Özel Dernek Yazılımı

Belediyelere Özel Sitemiz ile birlikte aktif olarak belediyelerimizin kullanabileceği duyuru ve giriş portalı yaptırabileceği bir sistem karşılamakta. Bu sistem ile birlikte belediye duyurularını ve basın açıklamalarını rahatlıkla duyurabilir.

Belediye Sitesi

Proder Derneklere Özel Dernek Yazılımı

Proder Derneklere Özel Dernek Sitesi ile birlikte Profesyonel Derneklerimiz görsel alanları daha aktif kullanarak dergi vb yayınlarını burada yayınlayabilir. Proder ile birlikte derneğiniz ile alakalı son duyuruları ve kurumsal kimliğinizi rahatlıkla yönetebilirsiniz. Proder Dernek Sitesi

Vakıf ve Yardım Kuruluşlarına Özel Dernek Yazılımı (Umut Tasarımı)

Umut Tasarımımız Vakıf ve Yardım Kuruluşları için en uygun tasarımımızdır. Bağış Alımı ile alakalı anasayfada oldukça yer vererek kişileri bağış sayfalarına yönlendirmek için yapılmıştır. Umut Dernek Sitesi aktif olarak onlarca yardım kuruluşu derneğimiz kullanmaktadır.

Umut Dernek Sitesi

Dernek Sitesi (DERNEKWEB) Özellikleri

Dernekler, Belediyeler, Vakıflar, Yardım Kuruluşları ve Köyler Gibi Sivil Toplum Kuruluşlarına Özel Olarak Hazırlanmış, Şuana Kadar ki Tüm Sistemlerden Degişik Teknoloji Çağına Hitap Eden  Tasarım. Dernekler, Belediyeler, Vakıflar, Yardım Kuruluşları ve Köyler Gibi Sivil Toplum Kuruluşlarına Yönelik Özel Olarak Hazırlanan Bu Tasarıma Sahip Dernekweb Yazılımında Yüzlerce Sayfa ve Onlarca Özel Modül Seçenekleri Bulunmaktadır

* Üye, Bağışçı ve Gönüllü Yönetimi (CRM)