arrow_back
Bizimle İrtibat Kurun

Telefon : +90 (850) 311 51 42

Demo talebinde bulunmak için veya her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazın.

Dernek Sitesi: DernekWeb Güncellemeler

Dernek Sitesi: DernekWeb Güncellemeler

  • DernekWeb
  • Dernekweb
  • Ekim 05, 2022

 Versiyon 2.0 - 4 Ekim 2022
* Ödeme Entegrasyonları
İyzico Ödeme Entegrasyonu DernekWeb Sistemine Eklendi Kullanabilirsiniz
Paratica Ödeme Entegrasyonu DernekWeb Sistemine Eklendi Kullanabilirsiniz

* Üyelik İşlemleri
Üyeler ve Kurullar - Tüm Üyeler bölümünden excel ile üyeleri aktarma ve üyeleri çıkartma güncellemesi yapıldı. Bu sayede üyelerinizi toplu olarak sisteme excel formatında ekleyip çıkartabilirsiniz

* Aidat Yönetimi
Aidat Dönemi ile alakalı tanımlamalar ve filtreleme özellikleri getirildi.

EKSTRA GÜNCELLEMELER

* Bağış butonunun rengi değiştirilebilir yapıldı.

* Derneklere Özel tema, Sendika ve Birliklere Özel tema ve Belediyelere Özel temalarımızda farklı görünümlerde slider seçimi yapabilme imkanı sunuldu.

* Derneklere Özel tema ve Belediyelere Özel temalarımızda anasayfa blog alanı için 4 farklı görünüm seçeneği eklendi.

* Derneklere Özel tema ve Belediyelere Özel temalarımızda anasayfa Slider Altı En Son Eklenilen Blok Alanında hangi bölümlerin görüntülenebileceğini seçme imkanı sunuldu.

* Derneklere Özel tema, Vakıf ve Yardım Kuruluşlarına Özel tema, Proder Derneklere Özel tema ve Belediyelere Özel temalarımızda Mobil logo eklenebilme imkanı sunuldu.

* Tüm temalarımızda bağış yapıldığında otomatik SMS gönderebilme imkanı sunuldu.

* Tüm temalarımızda yazı editörü versiyon yükseltmesi yapıldı. Yeni güncelleme de dosya yükleme editörün hemen altında çoklu dosya seçimi ile sağlandı. Eklenilen dosyalar değişiklikleri kaydet dediğinizde otomatik olarak editörün içerisine kaydedilecektir, buradan bağlantı seçeneği ile dosyanızda yazınızın nasıl gözükeceğini seçebilme imkanı sağlandı.

* Tüm temalarımızda Yetkililer bölümünde kullanıcı yetkileri bölümünde köşe yazıları seçeneğinde iyileştirme yapıldı. Köşe yazarlığı yetkisi verilen bir kullanıcıya köşe yazarı seçeneği seçildiğinde Yalnız kendi yazılarına ulaşabilir.

* Tüm temalarımızda Aidat Yönetimi ile ilgili genel bir güncelleştirme yapıldı.

* Tüm temalarımızda üyeler arası forum özelliği eklendi.(Etkinleştirmek için bizim ile irtibata geçiniz.)

* Hesap numaraları bölümünde, Hesap numaralarını kopyala butonu eklendi.

* Admin Panelinden Kalan Gün SAYISINI Görüntüleyebilirsiniz.

 Versiyon 1.8 - 15 Ağustos 2021
* Destek Talepleri
Sistem ve işleyiş hakkında öğrenmek istediklerinizi ya da sistemi iyileştirmemiz için çok önem verdiğimiz görüşlerinizi bişe ulaştırabilmeniz için yönetim paneli içerisine Destek Talepleri modülü ekledik. Yeni destek taleplerini ve mevcut taleplerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

* Bölüm ekleyebilme ve yönetebilme
Daha önce sitede bulunan sabit bölümler dışında (Haberler, Duyurular, İlanlar vs.) herhangi bir kişiselleştirilebilir bölüm bulunmamaktaydı. Yeni güncelleme ile, bu bölümler istenildiği gibi düzenlenebileceği gibi, yeni ve sınırsız bir şekilde bölümler ekleyebilirsiniz.

Bunun için admin paneline eklediğimiz Bölüm Yönetimi menüsünü kullanabilirsiniz. Konu ile ilgili soru ya da görüşlerinizi de bizlere Destek Talepleri kısmından iletebilirsiniz.

Anasayfa Tab Blokları Yönetimi

Bölümler kısmında yapılan güncellemeye ek olarak, anasayfadaki tab bloklara, eklediğiniz yeni bölümleri ekleyebilir, her bir tab bloğu için ayrı başlıklar kullanabilirsiniz.

Bunun için yönetim panelinizden Ayarlar > Anasayfa Ayarları sayfasına gidin ve sağ kısımda bulunan Anasayfa Blok Alanı kısmında istediğiniz değişiklikleri yapın. Konu ile ilgili soru ya da görüşlerinizi de bizlere Destek Talepleri kısmından iletebilirsiniz.

* Site İçi Yönetici  Barı
Yönetici girişi yapıldığında, site içerisinde gezinirken mevcut sayfayı sayfa içerisindeyken yönetebilmenize olanak tanır. Örneğin; etkinlikler sayfasında herhangi bir içeriğe girdiğinizde sayfanın üst kısmındaki yönetici barı yardımı ile admin paneline gimek zorunda kalmadan düzenleme ekranına gidebilir ya da etkinliği direkt olarak silebilirsiniz.

* Site İçi Arama
Bir çok müşterimizin geridönüşlerinde belirttiği site içi arama modülü artık kullanabilir durumda. Klasik temamızda sağ üst kısımda bulunan arama simgesine tıklayarak site içerisindeki tüm içerikleri kapsayan arama modülünü kullanabilirsiniz. Konu ile ilgili soru ya da görüşlerinizi de bizlere Destek Talepleri kısmından iletebilirsiniz.

* Kurul Üyesi Atama İyileştirmesi
Daha öncesinde her kurul için ekleyeceğiniz kurul üyesinin, aynı zamanda dernek üyesi olma zorunlulu bulunuyordu. Yeni gelen güncelleme ile dernek üyesi olmayan kurul üyelerini de manuel olarak ekleyebileceksiniz. Bunu yapmak için, Yönetim Panelinizde Üyeler ve Kurullar > Kurul Üyeleri kısmından kurul seçimini yapın. Ardından Yeni Kurul Üyesi butonuna tıklayarak karşınıza gelecek pencereden Kurul Üyesi kısmındaki seçim kutusunu açın. En Altta bulunan Kurul Üyesini Manüel Ekleyeceğim seçeneğini seçin ve seçiminizle birlikte açılan Adı Soyadı kısmına kurul üyenizin adını ve soyadını yazarak diğer bilgilerle birlikte kaydı tamamlayın. Konu ile ilgili soru ya da görüşlerinizi de bizlere Destek Talepleri kısmından iletebilirsiniz.

Sizden gelen taleplerle, Dernekweb Yazılımını, Federasyonlar, Vakıflar, Dernekler ve Köyler için eksiksiz bir yazılım olmasını sağlamaya devam ediyoruz. Her türlü görüşünüzü çekinmeden bizlerle paylaşarak eksik noktalarımızı tamamlayabiliriz.

Dernekweb Yazılımını tercih ettiğiniz için tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

 

DernekWeb
Dernekweb - Profesyonel Dernek Web Sitesi Dernek Yönetim Yazılımı

Türkiye'nin Tercihi Dernek Web Sitesi. Dernek, STK, Belediye, Sendika ve Vakıflar İçin Gereken Tüm Sayfalar. Kolayca Yönetin, Türkçe Yönetim Paneli, Kolay Kullanım Özellikleri ile hizmet vermekteyiz.

Son yazılar