arrow_back
Bizimle İrtibat Kurun

Telefon : +90 (850) 311 51 42

Demo talebinde bulunmak için veya her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazın.

Dernek Aidat Yönetimi

Dernek Aidat Yönetimi

  • DernekWeb
  • Dernekweb
  • Ekim 05, 2022

Dernek Aidat Yönetimi

Derneğinizin Aidat Yönetimini online'a taşımaya ne dersiniz? Sizler için yazılı bir şekilde tuttuğunuz Aidat dönemlerinin ne kadar zor olduğunu ve Dernek Aidat Yönetimini Yapmakta çok zorlandığınızın farkındayız bu yüzden DernekWeb içerisine aidat yönetimi geliştirmesini sağlayıp rahatlıkla hem kredi kartıyla hem de havale yöntemiyle ödeme alıp bunları online kısımda kontrollerini sağlayabilirsiniz. Unutmayın vaktiniz sizler için dünya'da var olabilecek en önemli şey ve basit olan aidat yönetimi sistemi mevcut iken sürekli olarak vaktinizi harcayabilecek diğer sistemler ve yazılı bir şekilde aidat dönemlerinizi takip etmeyin. Yönetim panelimizde bulunan aidat yönetim paneli ile birlikte üyelerinize aidat ödemesi tanımlayabilir ve bunu havale veya kredi kartı aracılığıyla online ödeme şeklinde alabilirsiniz. İlk başta sadece aidat dönem tanımalaması yapmanız gerekiyor sonrasında üyeleriniz sistem içerisine girip ödemelerini yapmaları yeterli sistem içerisinde kimlerin ödediğini kimlerin geciktiğinin tüm soruları rahatlıkla görebilirsiniz.

Dernek Aidatı Nedir?

Dernekler Tamamiyle Gönüllülük ile yapılan ve faaliyet gösterilen kuruluşlardır. bu yüzden dernek giderlerini karşılayabilmek için aidat veya bağışlara ihtiyaç duyulmaktadır. Dernek yönetim kurulu yıllık olarak ödenecek aidat tutarını sizler tarafına iletmektedir.

Dernek aidatı ödenmezse ne olur?

Dernekten çıkan veya çıkarılan üye, üyelikte bulunduğu sürenin ödentisini vermek zorundadır. Dernek tüzüğünde üyelik aidatının ödenmemiş olması üyelikten çıkarılma sebebi olarak gösterilmişse, aidatını ödemeyen üye yönetim kurulu kararı ile üyelikten çıkartılabilir.

DernekWeb
Dernekweb - Profesyonel Dernek Web Sitesi Dernek Yönetim Yazılımı

Türkiye'nin Tercihi Dernek Web Sitesi. Dernek, STK, Belediye, Sendika ve Vakıflar İçin Gereken Tüm Sayfalar. Kolayca Yönetin, Türkçe Yönetim Paneli, Kolay Kullanım Özellikleri ile hizmet vermekteyiz.

Son yazılar